Yhteystiedot

Kaikissa kysymyksissä, ole yhteydessä meihin. Yrityksellämme ei ole tällä hetkellä liikettä, toimimme Punkalaitumelta käsin. Yhteyttä ottamalla, voimme sopia tapaamisen esittelyä ja myyntiä varten, haluttuun paikkaan.

Asiakaspalvelumme on avoinna puhelimitse arkisin klo 10-16 ma-pe sekä la klo 11-15. Sähköpostitse olemme tavoitettavissa lähes aina.

Luxury Second Hand Finland Y-tunnus 2737930-5 ja VAT FI27379305

+358413173241 (myös Whatsapp)
[email protected]

Tietoa meistä

Terve! Olen nuori miehenalku Pirkanmaan kupeesta Punkalaitumelta. Pyöritän yritystäni koulun ja muun opiskelun ohella. Kiinnostuin merkkitavaroista jo nuorena, ja käytin vapaa-aikani luksustavaroiden tutkiskeluun. Voisi jopa sanoa, että olen itseoppinut ammattilainen. Mielestäni käytettyjen merkkilaukkujen ja -tavaroiden osto on järkevää, vaikka pesämunaksi, sillä ne säilyttävät hyvin arvonsa ja menevät aina kaupaksi. Parhaassa tapauksessa suositun mallin tuottamisen lopettaminen, johtaa tuotteen arvon nousuun. Myös se, että kaikkea ei tarvitse ostaa uutena on mielestäni erinomaista maapallon ja kestävän kehityksen kannalta. On hienoa, että suomalaiset markkinat käytettyjen merkkitavaroiden osalta ovat laajentuneet huimasti, ja että kysyntää kasvaa jatkuvasti. Toivottavasti pääsen palvelemaan juuri sinua!

 

Markus Nihti

Kokemuksia meistä

fiFinnish